Garage

Garage - Alle onderhoud & Herstellingen

Airco Service: voorkom geurtjes!
Airco Service: voorkom geurtjes!

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken.
Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog aan. Intussen is 72 % van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust.
Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie! Wij beschikken over de nodige apparatuur voor het herstel en onderhoud van zowel het gas R134a als voor de nieuwe generatie R1234YF gas. Ook elektrische of hybride wagens.

Diagnose
Diagnose

Voor een correcte diagnose beschikken we over de laatste nieuwe diagnoseapparaten.

Carrosserie
Carrosserie

Wij herstellen u wagen terug in volledige nieuwstaat.Van kleine parkeerschade tot ernstige ongevallen. Tijdens de herstellingen staat er een vervangwagen tot u beschikking.
Herstelling van parkeerschade door uitdeuken zonder spuiten.
Herspuiten bumpers en andere onderdelen.
Herstel van roest.

Onderhoud
Onderhoud

Van gewone periodieke olieverversing tot montage van distributieriem bij het grote onderhoud.

Maak een afspraak en wij zorgen voor de rest. Alles wordt nagezien en zonodig hersteld.

Herstellingen
Herstellingen

Mechanische schade?

Geen zorgen. Wij helpen je graag verder. Met de juiste diagnose zorgen we dat je snel terug op baan kunt. Service aan de beste prijs-kwaliteit.

Bosch Batterijen
Bosch Batterijen

De keuze van het soort accu hangt af van het type auto, de uitrusting, het gebruik en het klimaat. Met alle soorten S3-, S4- en S5-accu's is er hoe dan ook altijd een Bosch-accu die precies levert wat uw auto nodig heeft. Onze accu's voldoen aan de gebruiksnormen van originele accu’s en overtreffen deze zelfs.

Banden
Banden

Bij AUTOJEROEN kan u terecht voor de montage van u banden en velgen.
Zowel de duurdere sportieve band als de gewone band voor normaal gebruik.
Dit voor de personen, bestel als suv wagens.

Autocrew
Autocrew

Autocrew is een werkplaatsformule van Bosch dat staat voor kwaliteit. U kan met alle wagens bij ons terecht voor technische keuringen, onderhoud en herstellingen. Als AutoCrew garagehouder maken wij gebruik diagnoseapparatuur van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen.Wij hebben een officiële partnership met Bosch waardoor wij over alle gegevens van alle merken en modellen beschikken.

JAARLIJKS VERLOF VAN 21 JULI TOT 8 AUGUSTUS.

Vervangwagen
Vervangwagen

Wij beschikken over een vervangwagen voor de duur van het onderhoud of herstel.
Geen onnodige kopzorgen over u mobiliteit. U kan gewoon verder u zaken doen terwijl wij voor u wagen zorgen.
Wij rekenen 25 euro incl voor het gebruik. De wagen is volgetankt en u brengt hem volgetankt terug.

E-mobility
E-mobility

E-mobility is sinds een paar jaar een belangrijke ontwikkeling in de automotive sector. Wij zijn klaar voor de toekomst. Bij autocrew-Ieper kan je terecht voor onderhoud, herstelling en technische keuring van alle merken en modellen, dus ook voor hybride en elektrische voertuigen.

Onderhoud van uw automaat
Onderhoud van uw automaat

Wist je dat elke fabrikant geregeld voorschrijft dat u de olie en de filter van uw automaat ververst? Dit wordt door veel garage's vergeten.Wij beschikken over het juiste toestel om dit onderhoud uit te voeren. We controleren, flushen en verversen de olie van uw automaat. Dit volledig volgens de voorschriften van de fabrikant. 

Invoeren wagens uit buitenland
Invoeren wagens uit buitenland

Als u niet de juiste wagen kunt vinden in België, is het soms intersant om eens in de buurlanden te kijken. We helpen je graag om je met raad en daad bij te staan. We verzorgen de nodige contacten, transport, invoer en douane alsook de keuring en eventuele garantie. Verruim u blik en geniet van de voordelen van buitenlandse wagens. Aarzel niet om ons vrijblijvend te informeren voor meer info.